GrAnt Agility

OK Noční Hrátky 2021

napsal dne 17. 5. 2021, v kategorii Závody a akce

27. ROČNÍK

27. – 29. 8. 2021 – Machův mlýn / chráněná oblast Křivoklátsko.

Prezence – čtvrtek večer od 18.00/pokud někdo přijede později či v pátek ráno, potvrďte svůj příjezd telefonicky na tel: 608 880 525. Pokud nemáte předem domluvené dvojice a družstva, budete rozděleni pořadatelem. V pátek ráno již žádné úpravy nejsou možné. Je potřeba počítat s tím, že ke startu ve finále těchto dvou soutěží potřebujete jednotné dresy.

/Změna programu vyhrazena/

Pátek 27.8.2021

Sobota 28.8.2021

Neděle 29.8.2021

1. kolo soutěže družstev

(Jumping)

1. kolo soutěže dvojic

(Jumping)

1. kolo soutěže klubů

(Agility)

Karnevalový rej

Karnevalové vyhlášení

Soutěž náhodných sešlostí

Běh pro starší psy

(Jumping)

Soutěž podle roku narození (Agility)

Charlieho běh

(Jumping)

Finálové štafety družstev a dvojic

(Agility/Jumping)

Finále jednotlivců

(Jumping)

Tombola

Finále klubů – Domino

(Agility/Jumping)

Běh pro starší psy

(Jumping)

Soutěž plemen

(Agility)

Soutěž fen proti psům

(Jumping)

Závěrečné vyhlášení

 

Rozhodčí:  Alice Boháčová a Tonda Grygar

fitmin logo

Přihlášky posílejte mailem na adresu: agrygar@atlas.cz

Ve tvaru: pomoc, maska, jméno psovoda, jméno psa, plemeno, ročník narození psa, výkonnostní průkaz, klub/země, kategorie/třída, pes/fena, veterán, člen KAČR, E-mail, telefon, velikost trička.

Příklad vypsání do řádku: ano, ano, Tomáš Fuk, Čáryfuk, MIX, 2018, 001818, Grant, SA2, pes, NE, ANO, fantomas@atlas.cz, 606 660 666, XXL

Startovné s plnou penzí činí 1300,- Kč za první tým. Každý další pes 600,- Kč.

Přijato bude prvních 100 závodníků se zaplaceným startovným. Přihláška platí pouze pro přihlášený tým! Změna může být pouze se souhlasem pořadatele. Veteráni – 900,- Kč/pokud je veterán přihlášen jako další pes jednoho psovoda je startovné pouze 250,- Kč (v případě neúčasti veterána ze zdravotních důvodů vrátíme startovné ve výši 250,- Kč). Startovné se zvyšuje o 100,- Kč za každý den pro nečleny KAČR.

Startovné je nevratné a je nutné ho zasílat převodem nebo složenkou na konto: 1508266103/0800. Doklad o zaplacení neposílejte – pouze k přihlášce do mailu rozepište platbu.

Příklad rozpisu platby: placeno 3480 Kč, posláno dne: 20.5.2021

Startovné 1300, 2.pes 600, 3.pes VETERÁN. 250, večeře ČT 2x/200, PP RP 1x/650, 2, večeře PÁ 2x/240, 2. večeře SO 2x/240

Změny se souhlasem pořadatele jsou možné pouze do čtvrtka 12.8.2021. Po tomto datu již změny nejsou možné a startovné nevracíme. Přihlášením na tuto akci souhlasíte s tímto pravidlem. Při čtvrteční prezenci 26.8.2021 je nutné doplnit informace o družstvech a dvojicích.

Po celý víkend bude na závodech stánek Dalmatin, kde si můžete koupit nejrůznější pamlsky, hračky, pelíšky, obojky, vodítka a další potřebnosti pro psy.

Nově je na závodech možnost vyzvednout si jakékoliv hračky z online psího hračkářství www.psí-hračky.cz, pokud si pošlete objednávku přes eshop do středy (18. 8.). Účastníci Nočních hrátek mohou využít slevu 5%, stačí zadat slevový kód “hrátky”. Kód bude aktivován od 1. do 31. srpna.

 

fitmin logo

 

___________________________________________________________________

K přípravě upomínkového předmětu závodu budeme potřebovat vybrat fotky psů. Fotka pouze psa bez lidí a v jakékoli aktivitě (nejen z agility). Pošlete nám prosím do konce května fotku svého psa na e-mail: nhfotky@seznam.cz spolu s přezdívkou psa. Posílejte v maximální možné kvalitě, preferujeme orientaci na výšku, bez úprav nebo v poměru 3:4. Odesláním fotky dáváte souhlas a právo k jejímu zpracování a zveřejnění.

_________________________________________________________

 

Podmínky účasti:

 

1) Věk psa nad 18 měsíců.

2) Majitel psa musí mít s sebou očkovací průkaz nebo pas, z něhož je patrné, že pes má platné očkování.

3) Včasné zaslání přihlášky se zaplaceným startovným/kopie dokladu o zaplacení pošlete jen v případě, že si ji pořadatel od vás vyžádá/. Dvojice, družstva a kluby nahlásíte při prezenci ve čtvrtek večer/pokud přijedete později, musíte si vše domluvit a nahlásit do čtvrtka/.

4) Dodržování organizačních pokynů pořadatele a pravidel jednotlivých běhů, které najdete na  http://grant.grantagility.com/?p=1909

5) Dojet do rekreačního střediska Machův mlýn www.machuvmlyn.cz a udržovat pořádek po svých psech. Majitel psa zodpovídá za veškeré škody způsobené jeho psem.

V areálu střediska bude umožněno stanování ve vlastních stanech a karavanech, chatičkách dvou cenových kategorií a v omezeném množství pokojů hotelového typu.

Ubytování si objednáváte spolu s přihláškou na závody/agrygar@atlas.cz/ a platí se v recepci až při příjezdu.

Parkování pro účastníky, WC a sprchy jsou v ceně ubytování.  V ceně startovného je pro účastníky zajištěno celodenní stravování. /PÁ, snídaně, oběd, večeře, SO snídaně, oběd, večeře a NE snídaně a oběd. V areálu rekreačního střediska je možnost celodenního občerstvení a druhé večeře /PÁ, SO/. Čtvrteční večeři pro zájemce je nutné objednat a zaplatit s přihláškou.

Veškeré informace k tomuto závodu podá Antonín Grygar osobně, mailem: agrygar@atlas.cz, či na telefonním čísle: 608 880 525.

 

fitmin logo

STRAVOVÁNÍ –  objednejte v přihlášce a uhraďte společně se startovným.

(Jídelní lístek bude na stránkách kempu od června 2021)

ČTVRTEČNÍ VEČEŘE 100,- kČ / výběr ze dvou jídel/

PLNÁ PENZE /PÁ – NE/ pro závodníka v ceně startovného.

PLNÁ PENZE /PÁ – NE/ pro ostatní 650,- Kč.

Vegetariánská strava není v nabídce kempu.

DRUHÁ VEČEŘE PÁ – výběr z 2 jídel, 120,- kč (21.30-22.30).

1/ Smažený sýr/hermelín, hranolky, kečup/tatarská omáčka.

2/ Kuřecí/Vepřový řízek, bramborová kaše.

DRUHÁ VEČEŘE SO  – výběr z 2 jídel, 120,- kč (21.30-22.30).

1/ Smažený sýr/hermelín, hranolky, kečup/tatarská omáčka.

2/ Kuřecí špíz ,hranolky, obloha

UBYTOVÁNí – objednejte v přihlášce a uhraďte na místě v hotovosti (platba kartou není možná). (Ceny ubytování jsou na den. Ubytování není možné bez stravování). Po příjezdu do kempu je nutné zastavit u recepce, nahlásit svůj příjezd a zaplatit ubytování. Prosím dodržovat počty předem zaplacených ubytovaných lidí. Příplatek za jakékoli znečištění areálu 100,- Kč.

 

STAN – POČET BEZ OMEZENÍ.

VLASTNÍ STAN 150,-KČ/ZÁVODNÍK + 50,-KČ/PES (Platí se max. 2 psi/den)

/Cena je za stan, pokud v něm bydlí jen jedna osoba, každá další osoba musí být placena/. Odjezd v neděli kdykoliv.

 

SPANÍ V AUTĚ, KARAVANU ČI V OBYTNÉM VOZE BEZ EL.PŘÍPOJKY– POČET BEZ OMEZENÍ.

VLASTNÍ AUTO,KARAVAN NEBO OBYTNÉ AUTO 150,-KČ/ ZÁVODNÍK + 50,-KČ/PES (Platí se max. 2 psi/den). /Cena je za auto, karavan a obytné auto pokud v něm bydlí jen jedna osoba, každá další osoba musí být placena/. Odjezd v neděli kdykoliv.

 

CHATIČKA MALÁ – 40X

CHATIČKA MALÁ 270,-KČ/ZÁVODNÍK + 50,-KČ/PES (Platí se max. 2 psi/den)

/Minimální obsazenost chatičky jsou dvě osoby. Pokud chce v chatičce bydlet jeden člověk se psy, platí za druhé lůžko cenu bez jídla. Příklad: jeden člověk s pěti psy – 2x 270,- Kč + 100,- Kč za dva psy, celkem 640,- Kč/den) WC a sprchy jsou v hlavní budově. Povlečení je nejlépe mít vlastní, pokud chcete půjčit, tak za 50,- Kč spacák s hygienickou vložkou. Po ukončení pobytu si chatku uklidíte sami nebo platba 80,- Kč za úklid. V chatičkách je světlo a zásuvka. V chatičkách není možné topit a používat varné konvice/. Odjezd v neděli kdykoliv, pokud u vašeho příjezdu nebude stanoveno jinak.

 

CHATA VELKÁ – 3x

CHATA PRO 6 OSOB 330,-KČ/ZÁVODNÍK + 50,-KČ/PES (Platí se max. 2 psi/den)

/Chata má 3 pokoje po dvou lůžkách. Minimální obsazenost chatky jsou 4 osoby. Pokud chce v chatičce bydlet menší počet lidí, platí za další lůžka cenu bez jídla. /pokud to jsou závodníci/ + za psy. WC a sprchy jsou v hlavní budově. Povlečení je nejlépe mít vlastní, pokud chcete půjčit, tak za 50,- Kč spacák s hygienickou vložkou. V chatičkách je světlo I zásuvky. Není možné topit/. Odjezd v neděli kdykoliv, pokud u vašeho příjezdu nebude stanoveno jinak.

 

POKOJ – 5X

POKOJ S WC/SPRCHOU 480,- KČ/ZÁVODNÍK + 50,-KČ/PES/ den (Platí se každý pes).

V pokojích jsou povoleny maximálně 2 psi ! /Pět pokojů po třech lůžkách s povlečením. Minimální obsazenost na každém pokoji jsou 2 osoby. Pokoje mají WC, sprchu, TV a mohou být vytápěné. Odjezd v neděli kdykoliv, pokud u vašeho příjezdu nebude stanoveno jinak.

 

Ubytování a stravné posílejte pořadateli spolu s přihláškou a rozpisem platby. Pište do řádku ve tvaru: příjezd, forma ubytování, jméno psovoda, celkový počet lidí, celkový počet psů, čtvrtek večeře/počet, plná penze pro RP, Druhá večeře PÁ/název jídla, Druhá večeře SO/název jídla, mail, telefon

Příklad vypsání do řádku: ČT, stan, Lojzina Pěkná, 2 lidi, 2 psi, ano/2x, 1x PP RP, 2x Hermelín, 2x Špíz, lojzka@atlas.cz , 609987473