GrAnt Agility

INTENZIVNÍ TRENINOVÝ VÍKEND AGILITY S JANOU GRYGAROVOU

napsal dne 31. 8. 2016, v kategorii Treninky a intenzivky

INTENZIVNÍ TRENINOVÝ VÍKEND AGILITY S JANOU GRYGAROVOU

EUROCAMP – BĚŠINY 2016

 

Kde: v eurocampu Běšiny – 11 km jihovýchodně od Klatov v údolí Krnovského potoka. http://www.eurocamp.besiny.cz/

Kdy: od pátku 14.října do neděle 16.října 2016.

 

Program: V pátek odpoledne bude trénink rozdělen do skupin  podle možností vašeho dojezdu. Během víkendu budeme cvičit po skupinách podle časového harmonogramu. V neděli ukončení do 17 hod a odjezd. Mailem sdělte hodinu svého dojezdu na tábor. Případné změny na poslední chvílí pište nebo volejte na mobil Jany: 602 472 377.

 

Ubytování: ve vytápěných chatkách s kompletním sociálním zařízením + nádobí, lednice, varna konvice. Chatka 590,-/den + počet lidí á 10,-Kč/den. Pes 50,-Kč/den. Ubytování si objednáváte a platíte sami v recepci eurocampu. Telefon: 376 375 011, E-mail: eurocamp@besiny.cz. V objednávce uveďte datum od kdy do kdy a heslo: agility.

 

Stravování: není v ceně tábora. Stravování si můžete objednat sami společně s ubytováním. Domluvené ceny pro nás – snídaně 70,- Kč, Polopenze 140,- Kč, Plná penze 200,- Kč. Je také možné si jídlo neobjednávat a stravovat se v restauraci ala carte. 

 

Podmínky účasti: platný očkovací průkaz nebo pas psa. Nezletilí doloží písemný souhlas zákonných zástupců. Háravé feny mohou být na soustředění jen pokud nebudou narušovat chod tábora. Každý ručí za škody způsobené svým psem a zavazuje se dodržovat pravidla eurocampu. Každý musí mít vlastní deku přes postel nebo klec, aby pes nemohl do postele. Úrazové pojištění a pojištění psa je osobní záležitostí účastníka.

 

Cena: za jeden tým 1.500,- Kč. Cena za druhého cvičícího psa 1000,- Kč. V ceně je obsažen pouze výcvik. Rodinný doprovod a děti – cena dle ubytování a stravování.

 

Závazné přihlášky: pouze e-mailem na adresu Jany: jana.katie@seznam.cz

Uveďte: celé jméno, kontaktní telefon, E-mail, jméno psa, kategorii, třídu, předpokládanou hodinu pátečního příjezdu. a případně dalšího psa. Přihláška Je platná pouze se zaplacenou zálohou 500,- Kč na konto: 1016949936/6100. Záloha je nevratná. Doplatek je splatný na místě.

 

Informace: Jana  – 602 472 377

 

___________________________________________________________________________