GrAnt Agility

KENNEL CUP

napsal dne 18. 7. 2016, v kategorii Závody a akce

Grant agility

KENNEL CUP 2016

10. ročník

neděle 6. listopadu 2016 v Jezdeckém centru Královický dvůr

(50.2630539 N, 14.0569333 E)

 

 

Prezence: 8,00 – 8,45 h (9.00 prohlídka prvního parkuru)

Program: Jumping (kvalifikační závod jednotlivců)

Zkoušky Agility 1,2,3 (nominační závod chovat. stanic)

Finále jednotlivců (paralelní závod) – Jumping

Štafetový závod – Agility/Jumping

Finále chovat. stanic – Jumping

 

Pořadatel si vyhrazuje právo upravit program podle aktuálního průběhu závodu.

Rozhodčí: Antonín Grygar

 

Startovné: 420,- Kč/tým (nečlen KAČR + 100,- Kč) splatné na konto: 1508266103/0800; v.s. 6112016; k.s. 558 z důvodu vysokých nákladů na organizaci závodů nevratné. Do zprávy pro příjemce prosím uveďte Vaše jméno + Kennel cup. Přijato bude prvních 80 přihlášených se zaplaceným startovným.

 

Přihlášky: pouze mailem s kopii o zaplacení startovného – děkujeme!!! Písemné přihlášky zasílejte mailem na adresu: grantagility@seznam.cz

Do E-mailu uveďte: vaše jméno, kontaktní telefon, E-mail, jméno vašeho psa a chovatelské stanice, číslo VP, plemeno, kategorie, a zda jste členy KAČR. Informace na tel: 608 880 525.

 

Podmínky účasti: Psi, kteří se účastní závodů, musí být klinicky zdraví s platným očkováním, starší 18 měsíců. Každý účastník je povinen řídit se zákonem na

ochranu zvířat proti týrání a Soutěžním řádem KA ČR. Pořadatel neodpovídá za škody způsobené psem nebo psovodem ani za ztrátu, zranění nebo úhyn psa či zranění psovoda, za odložené věci.

 

Podmínky areálu: Účastníci se mohou pohybovat pouze v prostorách, které jsou pro ně určeny. Pes musí být v celém Jezdeckém areálu a obci veden na vodítku a venčen pouze v místech k tomu vyhrazeným, úklid exkrementů po vašem psovi považujeme za samozřejmost. Kouření pouze na vyhrazených místech.

 

Pravidla: V tomto závodě psovodi nestartují za OSA/klub, ale za chovatelskou stanici, z níž pochází jejich pes. Závodu se mohou zúčastnit i psi bez průkazu původu.

V soutěži jednotlivců postupuje do finále 8 týmů z každé velikostní kategorie na základě výsledků dosažených v Jumpingu. Finálovým během je paralelní závod, kde se spolu týmy utkají systémem první s osmým, druhý se sedmým atd.

V soutěži dvojic musí být dvojice z jedné velikostní kategorie. Dvojice by měla být přednostně ze stejné chovatelské stanice. Je dovolena i výjimka, kdy dvojice ze stejné chovatelské stanice mohou být složené ze dvou velikostních kategorií. Tato dvojice se vyhodnocuje vždy ve vyšší kategorii. Do finále nastupují všechny přihlášené dvojice (1 dvojice = 2 týmy) z každé kategorie. Vítězí dvojice s nejnižším součtem trestných bodů a nejlepším časem.

V soutěži chovatelských stanic se týmy do finále nominují na základě umístění mezi prvními třemi týmy v kategorii Large, Medium a Small v závodě Zkoušek Agility 1, 2, 3. Umístí-li se mezi prvními třemi tým z určité chovatelské stanice, nominují se do finále všichni psi a feny ze stejné chovatelské stanice bez ohledu na velikostní kategorii. Ve finále se podle počtu bodů za konečné umístění rozhodne o třech nejúspěšnějších chovatelských stanicích v každé kategorii

 

Ceny:

Zkoušky Agility 1,2,3: Ceny získávají první tři v každé velikostní kategorii

Soutěž jednotlivců: Ceny získávají první tři v každé velikostní kategorii na základě výsledků v paralelním závodě.

Soutěž dvojic: Ceny získávají první tři dvojice ze stejné chovatelské stanice z každé velikostní kategorie na základě výsledků ve štafetě dvojic. Vyhodnocuje se i nejlepší dvojice v každé velikostní kategorii pokud se umístí na prvním místě a není ze stejné chovatelské stanice.

Soutěž chovatelských stanic: V každé velikostní kategorii budou na základě výsledků v nominačním závodě uděleny ceny pro tři nejúspěšnější chovatelské stanice.

 

Občerstvení: zajištěno přímo v hale. Informace: agrygar@atlas.cz, telefon: 608 880 525

logo2

logo 1