GrAnt Agility

Grant Prix

napsal dne 30. 6. 2016, v kategorii Závody a akce

Grant agility 

 15. ročník – GrAnt Prix Bohemia

1. října  2016 v eurocampu Běšiny  

 

Program – Sobota:

8,00 – 8,45 h prezence

8,50 h prohlídka trati

Agility

Zkoušky Agility

Jumping finále pro psy z chovatelské stanice Bohemia Alké a Bohemia Grant. Ve finále chovatelské stanice BG a BA musí závodnici nastoupit v tričkách Bohemia Grant a Bohemia Alké.

Jumping

 

Rozhodčí:     Tonda Grygar

 

Startovné:     splatné na konto: 1508266103/0800; z důvodu vysokých nákladů na organizaci závodů nevratné. 420 Kč/tým, další pes 320 Kč. Toto startovné platí pro členy KA ČR a pro zahraniční účastníky, pro nečleny KA Č R je vyšší o 100,- Kč za den a psa. Přijato bude prvních 80 přihlášených se zaplaceným startovným.

Veterinární podmínky: Majitel psa musí předložit očkovací průkaz nebo pas, z něhož je patrné, že pes má platné očkování.  

 

Ceny: Budou oceněny zkoušky, Jumping i Agility. Vyhodnocuje se po doběhu Jumpingu.

Soutěž o putovní pohár Grant agility – sčítají se Agility s Jumpingem pro psy z chovatelské stanice Bohemia Alké a Bohemia Grant, kde se startuje v obráceném pořadí. Nejlépe umístěný tým se psem z chovatelské stanice Bohemia Alké nebo Bohemia Grant získá putovní pohár. Vyhodnocuje se v kategorii Large a společně v kategorii Medium /Small. Vyhodnocení tohoto běhu bude během sobotního večírku.

 

Stravování:   je zajištěno v areálu eurocampu. Ubytování je pro zájemce zajištěno v eurokempu Běšiny – 11 km jihovýchodně od Klatov v údolí Krnovského potoka. http://www.eurocamp.besiny.cz/ ve vytápěných chatkách s kompletním sociálním zařízením + nádobí, lednice, varna konvice. Chatka 590,-/den + počet lidí á 10,-Kč/den. Jeden pes na chatce zdarma, ostatní 50,-Kč/den. Ubytování si objednáváte a platíte sami v recepci eurocampu. Telefon: 376 375 011, E-mail: eurocamp@besiny.cz. V objednávce uveďte datum od kdy do kdy a heslo: agility.

 

Večírek: V tomto kempu bude chovatelská stanice Bohemia Grant v sobotu večer pořádat společenský večírek (300,-Kč/osoba – přípitek, jídlo, hudba), na který jsou všichni účastníci GrAnt Prix Bohemia závodu srdečně zváni. Majitelé psů z chovatelské stanice Bohemia Alké a Bohemia Grant mají vstup na večírek zdarma. Maximální počet na večírku je 60 osob. Součástí večera bude vyhodnocení finálového běhu 15.ročníku, poděkování za reprezentaci chovatelských stanic Bohemia Alké a Bohemia Grant.

 

Přihlášky:      posílejte na e-mail: grantagility@seznam.cz, Přihlášku vypisujte v tomto pořadí: Datum zaplacení startovného:

E-mail:

Telefon:

Jméno psovoda:

Jméno a chovatelská stanice psa:

Plemeno:

Číslo VP:

Velikostní kategorie a výkonnostní třída:

Člen/nečlen KA ČR:

Večírek: ANO/NE    Počet lidí:          Zaplaceno dne:

U majitelů Bohemia Alké a Bohemia Grant – velikost trička:

Přiložte v příloze kopii dokladu o zaplacení startovného (večírku). Děkujeme.