GrAnt Agility

NOČNÍ HRÁTKY

napsal dne 18. 4. 2016, v kategorii Závody a akce

Ahoj všem příznivcům Nočních hrátek,

Po loňských špatných zkušenostech a problémech s nočním hlukem v kempu Lávka ve Skochovicích bylo letos opravdu hodně složité sehnat místo, kde bychom mohli bez problémů 22. Ročník tohoto specifického závodu udělat. Sehnat místo bylo opravdu velmi náročné. Navštívil jsem celkem 37 různých míst, najel stovky kilometrů a vedl mnoho, leckdy i nesmyslných a zbytečných jednání .

Vzhledem k mnoha dotazům, zda noční hrátky budeme mít kde udělat vás asi spíš zajímá výsledek půlročního snažení. Ano, letošní hrátky budou !!! . Podařilo se sehnat úžasné místo uprostřed chráněné oblasti Křivoklátsko a zajistit tak areál jen pro nás, kde nebudeme nikoho rušit a můžeme si program regulovat podle svého a hlavně do kdy chceme.

Podmínkou ze strany majitele rekreačního střediska je naplnit kapacitu ubytování i s jídlem. Majitel chce garanci, že tomu tak bude a musím proto složit již do konce dubna zálohu, aby nám celý areál rezervoval. Prosím vás proto o co nejrychlejší reakci přihlášení na letošní ročník Nočních hrátek. Stačí mi obratem mail, abych věděl zda se účastníte a přibližně v jakém počtu. Přihlášky prosím zaslat i s platbou do konce dubna. Veškeré dotazy zodpovím na mailu/co nejdříve/ na telefonu 608 880 525 /hned/.

Těším se na vás!

Tonda Grygar

22. ROČNÍK

26. – 28. 8. 2016 – Machův mlýn / chráněná oblast Křivoklátsko.

Prezence – pátek 26. 8. 2016 do 9.30 hodin

/Změna programu vyhrazena/

Pátek 26.8.2016

Sobota 27.8.2016

Neděle 28.8.2016

Běh pro veterány

Agility

Běh pro veterány

Jumping

Běh pro veterány

Jumping

1. kolo soutěže družstev

              Jumping

1. kolo soutěže dvojic

              Jumping   

1. kolo soutěže klubů

                Agility

 

 

Soutěž podle roku narození

 Agility

 

Charlieho běh

 

Finálové štafety soutěže družstev  a dvojic

 

Finále paralelní soutěže

Jednotlivců

 

Soutěž plemen

Agility

Soutěž fen proti psům

Jumping

 

   Karnevalový běh

štafeta

Vyhlášení nejlepší masky.

 

Tombola

 

Finále soutěže klubů

Domino

 

Vyhlášení

Rozhodčí:

 Alice Boháčová, Tomáš Glabazňa a Tonda Grygar

nutrican_p349

Přihlášky posílejte mailem na adresu: agrygar@atlas.cz.

Startovné činí 950,- Kč za první tým. Každý další pes 550,- Kč. Přijato bude prvních 120 závodníků se zaplaceným startovným. Přihláška platí pouze pro přihlášený tým! Změna může být pouze se souhlasem pořadatele. Veteráni – 210,- Kč /musí být přihlášeni, ale mohou platit na místě/.

Startovné je nevratné a je nutné ho zasílat převodem nebo složenkou na  konto:1508266103/0800.Při prezenci je nutné doplnit informace o družstvech a dvojicích. Startovné se zvyšuje o 100,- Kč za každý den pro nečleny KAČR.

Po celý víkend bude nabízet své služby – Dalmatin, mobilní obchod pro zvířátka, který nabízí:krmení pro psy, kočky (granule a konzervy), hlodavce i papoušky,  pamlsky a pochoutky,  hračky a jiná kousátka,  pelíšky a mističky, vodítka a obojky,  kosmetiku pro zvířátka a mnoho dalších potřeb pro chovatele.

Více informací o obchůdku Dalmatin, fotografie vybraného zboží a seznam prodejních tras najdete na www.dalmatin.eu. Pro účastníky Nočních hrátek přivezou po předchozí domluvě do rekreačního střediska Machův mlýn i konkrétní zboží na objednávku. Napište si na E-mail: vipetka@seznam.cz

Podmínky účasti:

 

1) Věk psa nad 18 měsíců.

2) Majitel psa musí mít s sebou očkovací průkaz nebo pas, z něhož je patrné, že pes má platné očkování.

3) Včasné zaslání  přihlášky a kopie dokladu o zaplacení. Dvojice, družstva a kluby nahlásíte při prezenci v pátek do 9.30 hodin. 

4) Dodržování organizačních pokynů pořadatele.

5) Dojet do rekreačního střediska Machův mlýn www.machuvmlyn.cz a udržovat pořádek po svých psech. Majitel psa zodpovídá za veškeré škody způsobené jeho psem.

V areálu střediska bude umožněno stanování ve vlastních stanech a karavanech. Chatičkách dvou cenových kategorií a v omezeném množství pokojů hotelového typu.

Ubytování si objednáváte spolu s přihláškou na závody a platí se v recepci při příjezdu. /pokud nepřijedete, odešlete částku za nevyužité ubytování na konto 1508266103/0800. Vzhledem k tomu, že jsem musel garantovat již nyní složením velké zálohy obsazenost ubytovací kapacity, nemám jinou možnost než požadovat uhrazení ubytování i v případě, že nepřijedete. Děkuji za pochopení, jinak bohužel řešit nemohu.

Pokud si objednáte ubytování tak rezervaci nelze zrušit a peníze za ubytování je potřeba uhradit i v případě, že z jakýchkoliv důvodů nepojedete.  Je možný převod na jinou osobu, pokud je na závody přihlášena a převezme závazek za ubytování.

Parkování pro účastníky, WC a sprchy jsou v ceně ubytování.  V ceně startovného je pro účastníky zajištěno celodenní stravování. /PÁ, oběd a večeře, SO snídaně, oběd, večeře a NE snídaně a oběd. V areálu rekreačního střediska je možnost  celodenního občerstvení a druhé večeře /PÁ, SO/

Veškeré informace k tomuto závodu podá Antonín Grygar osobně, mailem: agrygar@atlas.cz,  či na telefonním čísle: 608 880 525.

 

HLAVNÍ SPONZOR

logo2

PŘIHLÁŠKA NA AGILITY VÍKENDOK- NOČNÍ HRÁTKY 2016

 

JMÉNO PSOVODA:

JMÉNO PSA,CHOV.ST:

PLEMENO:

ČÍSLO vp:

ROK NAROZENÍ PSA:

VEL.KATEGORIE, VÝK.TŘ:

klub/stát:

pes, fena:

veterán:

ČLEN KA ČR:

DOKLAD O ZAPLACENÍ START. S ROZEPSANOU PLATBOU ODESLÁN dne:

 

 

UBYTOVÁNí:

stan – počet bez omezení.

VLASTNÍ STAN 120,-Kč/ZÁVODNÍK + 50,-kč/pes (Platí se max. 2 psi/den)

VLASTNÍ STAN 240,-Kč/OSOBA S PL.PENZÍ + 50,-kč/pes

/Cena je za stan pokud v něm bydlí jen jedna osoba, každá další osoba musí být placena./

 

karavan – 2x s el.přípojkou, bez el.přípojky bez omezení.

VLASTNÍ KARAVAN 210,-KČ/ZÁVODNÍK + 50,-kč/pes (Platí se max. 2 psI/den)

VLASTNÍ KARAVAN 330,-KČ/OSOBA S PL.PENZÍ + 50,-kč/pes

/Cena je za karavan pokud v něm bydlí jen jedna osoba, každá další osoba musí být placena./

 

chatička malá – 43x

CHATIČKA MALÁ 210,-KČ/ZÁVODNÍK + 50,-kč/pes (Platí se max. 2 psI/den)

CHATIČKA MALÁ 330,-KČ/OSOBA S PL.PENZÍ + 50,-kč/pes

/Minimální obsazenost chatičky jsou dvě osoby. Pokud chce v chatičce bydlet jeden člověk se psy, platí za druhé lůžko cenu bez jídla. Příklad: jeden člověk s pěti psy – 2x 210,- Kč + 100,- Kč za dva psy, celkem 520,- Kč/den) WC a sprchy jsou v hlavní budově. Povlečení je nejlépe mít vlastní, pokud chcete půjčit, tak za 50,- Kč spacák s hygienickou vložkou. Po ukončení pobytu si chatku uklidíte sami nebo platba 50,- Kč za úklid V chatičkách je světlo, ale nejsou zásuvky. V chatičkách není možné topit/.

 

CHATA VELKÁ – 3x

CHATA PRO 6 OSOB 280,-KČ/ZÁVODNÍK + 50,-kč/pes (Platí se max. 2 psI/den)

CHATA PRO 6 OSOB 400,-KČ/OSOBA S PL.PENZÍ + 50,-kč/pes

/Chata má 3 pokoje po dvou lůžkách. Minimální obsazenost chatky jsou 4 osoby. Pokud chce v chatičce bydlet menší počet lidí, platí za další lůžka cenu bez jídla. /pokud to jsou závodníci/ + za psy. WC a sprchy jsou v hlavní budově. Povlečení je nejlépe mít vlastní, pokud chcete půjčit, tak za 50,- Kč spacák s hygienickou vložkou.. V chatičkách je světlo I zásuvky. Není možné topit/.

 

POKOJ – 2X

POKOJ SPOL.WC/SPRCHA 330,- KČ/ZÁV.+ 50,-kč/pes (Platí se max. 2 psI/den)

POKOJ SE SPOL.WC A SPRCHOU 450,- KČ/OSOBA S PL.PENZÍ + 50,-kč/pes

/Dva pokoje po třech lůžkách s povlečením. Minimální obsazenost na každém pokoji jsou 2 osoby. Pokoje mají společné WC a sprchu. Pokoje mají TV a mohou být vytápěné.

 

POKOJ – 5X

POKOJ S WC/SPRCHOU 380,- KČ/ZÁV. .+ 50,-kč/pes (Platí se max. 2 psI/den)

POKOJ S WC/SPRCHOU 500,- KČ/OSOBA S PL.PENZÍ.+ 50,-kč/pes

/Pět pokojů po třech lůžkách s povlečením. Minimální obsazenost na každém pokoji jsou 2 osoby. Pokoje mají WC a sprchu. Pokoje mají TV a mohou být vytápěné.

 

Uvádějte do mailu zda chcete ubytování od čtvrtka nebo až od pátku. Prosím dodržovat počty předem zaplacených ubytovaných  lidí na pokojích a chatkách. Personál rekreačního střediska bude provádět kontrolu ubytovaných u neobsazených chatek. Příplatek za jakékoli znečištění areálu 100,-Kč.

 

 

STRAVOVÁNÍ:

PLNÁ PENZE /PÁ – NE/ pro závodníka v ceně startovného/

PLNÁ PENZE /od pátečního oběda – do nedělního oběda/ PRO UBYTOVANÝ DOPROVOD 290,- Kč

DRUHÁ VEČEŘE PÁ /výběr ze 4 jídel/ 120,-kč

DRUHÁ VEČEŘE SO / výběr ze 4 jídel/120,- kč

(U plné penze pro doprovod a druhých večeří pro závodníky i doprovod uvádějte počet/platbu posílejte spolu se startovným – rozepište v přihlášce do mailu.

 

kontaktní spojení:

telefon:

mail:

 

DRUŽSTVO A DVOJICE HLAŠTE AŽ U PREZENCE

! přijato bude prvních 120 závodníků se zaplaceným startovným !