GrAnt Agility

napsal dne 8. 2. 2016, v kategorii Tábory

LVT – ŠUMAVA 2016 s Janou a Anetou

(agility, hry)

Kde: Jesení na Šumavě. Obec Jesení se nachází 20 km od Klatov ve směru na Železnou Rudu. Za posledním objektem po levé straně vede zpevněná polní cesta, po které se zhruba po kilometru dostanete do tábora.

 

Kdy: Od neděle 10.7. – do soboty 16.7. 2016. Na tábor není možné přijet dříve!

 

Zahájení: V neděli 10.7.2016 odpoledním tréninkem od 15 hod družstvo Jany a od 17 hodin Anety. Družstva a časový harmonogram budou vyvěšeny na nástěnce.

 

Ukončení: V sobotu 16.7.2016 po dopoledním výcviku.

 

Program: Během týdne proběhne trénink vycházející z potřeb účastníků a probíhající dle časového harmonogramu pod vedení Jany a Anety. Během tábora podle zájmu mohou proběhnout i různé hry bez psů. Během tábora bude VOLNÝ DEN, který se může nahradit i dvěma půldny podle potřeby (může být u každého instruktora jindy) a počasí.

 

Ubytování: Tábor je umístěn na louce u potoka, obklopen lesy. Ubytování lidí i psů je ve vlastních stanech. Toalety jsou chemické. Sprchování je zajištěno v kempu Běšiny.

 

Stravování: Stravování je individuální, a tak je vhodné mít s sebou přenosný plynový vařič. Denně se dováží obědy (pondělí – sobota), které jsou v ceně tábora. Dováží se v termosech a vydávají do přinesených nádob. Pečivo lze objednat každý den a dovézt s obědy – není v ceně tábora. Pitná voda se bere do vlastních nádob ze studánky, která má hygienický atest. Pro psy se krmivo nezajišťuje. Každý večer je možné dělat táborák na vyhrazeném místě.

 

Podmínky účasti: Platný očkovací průkaz nebo pas psa. Nezletilí musí doložit písemný souhlas zákonných zástupců. Háravé feny mohou být na soustředění jen za předem dohodnutých podmínek! Každý ručí za veškeré chování a škody svého psa v táboře i jeho okolí. Úrazové pojištění a pojištění psa je osobní záležitostí účastníka, ale doporučuje se.

 

Cena: pro psovoda a jednoho psa je 3.800,- Kč. Za druhého a dalšího psa, který cvičí 1800,- Kč. Rodinný příslušníci 1000,-Kč. Dítě do 10-ti let zdarma, pokud nebudete chtít oběd, jinak 700,-Kč.

 

Závazné přihlášky: je nutno podat co nejdříve e-mailem na adresu: agrygar@atlas.cz. Uveďte: jméno, telefon, E-mail, jméno psa, velikostní kategorii, výkoností třídu a jméno instruktora u kterého byste rádi cvičili. Celkový počet týmů je omezen na 24 – určuje jej pořadí došlých přihlášek se zaplacenou zálohou 1000,- Kč na účet: 1508266103/0800 Doplatek je splatný na místě. 

 

Informace budou zodpovězeny na telefonu:

Antonín Grygar: 608880525, Jana: 602472377, Aneta: 602478748